Fristil Reklam & Webbyrå erbjuder tjänster för Hemsidor, E-handel, Mobilanpassning, Sociala medier, Sökoptimering och Webbstrategi.

Tjänster för Hemsidor & E-handel: ”75 procent av besökarna bedömmer företagets trovärdighet utifrån webbdesignen” * Alla våra hemsidor och paket för företag har ett modernt och professionellt utseende som skapar tillit. Vi är specialister på WordPress och erbjuder prisvärda paket med hemsidor till företag i olika prisklasser. *Undersökning från Stanford University.

Tjänst för Mobilanpassning av hemsida: Idag surfar ca 2 miljoner svenskar på mobilen. Problemet är att dagens hemsidor inte är anpassade till små skärmar. Lösningen är mobilanpassning så smartphones, surfplattor, tablets och iPads kan visa innehållet på ett tydligt och användarvänligt sätt.

Tjänst för Sociala medier: Kunder förväntar sig att hitta sitt företag på nätet. ”Måste man finnas på Facebook och Twitter?”

Tjänst för Sökoptimering: 97% hittar vad dom söker på första sidan i Googles sökresultat. ”Hur hamnar man där?”

Tjänst för Webbstrategi: För att nå resultat är det viktigt med en genomtänkt strategi för företagets närvaron på webben.

 

Se övriga tjänster Fristil Reklam & Webbyrå kan erbjuda:

Fristils Webb tjänster

Fristils Reklam tjänster

Fristils Applikation tjänster

 

Kontakta oss – det lönar sig!
Telefon: 035 – 17 86 00
E-post: support@fristil.se