Målet med reklam och marknads- kommunikation är att öka företagets försäljning. Ett företag som riktar sig till en större mängd kunder (dessa kan finnas lokalt, regionalt eller nationellt) använder reklam i olika medier för att nå ut med olika budskap till sina kunder. På kort sikt är reklam till för att få kunder att snabbt reagera på till exempel ett erbjudande eller en nyhet. Reklamen är på längre sikt en del av företagets kommunikation mot marknaden och för att få potentiella kunder att komma ihåg ett företags namn och självklart skapa en positiv sinnesbild av företaget och dess produkter.

Ett par saker att tänka på innan du bestämmer dig:
– Vilken typ av media skall jag använda för att nå min målgrupp på bästa sätt?

  • – Vilken typ av media har bäst kontakt med den kategori av kunder jag vill nå?
  • – I vilken typ av media syns min reklam bäst?
  • – I vilken typ av media får jag mest uppmärksamhet?
  • – Vilken typ av media kan förmedla just mitt budskap bäst?
  • – I vilket media kan jag få en stor säljeffekt?

Vi kan nästan trolla! – Idag står Fristil Reklam & Webbyrå för bred kompetens och lång erfarenhet av olika reklamuppdrag – allt ligger oss lika varmt om hjärtat.

Kontaktnät – Vi har idag ett brett kontaktnät och klarar de flesta uppdrag som en stor byrå utför, fast till en betydligt mindre kostnad.

Effekt – Utgångspunkten för vårt arbete är alltid att skapa effekt och attityd. Varje projekt är unikt och kräver uppmärksamhet. Du anger riktningen, vi ser till att du kommer fram. Ett långvarigt och nära samarbete ser vi därför som den allra bästa vägen att gemensamt ta fram en produkt som är komplett, från idé till färdigt material.

Vi har producerat och tryckt det mesta! Annonser – Brevpapper – Broschyrer – Events – Flyers – Foldrar – Grafiska profiler – Illustrationer – Kampanjer – Kataloger – Kund- och personaltidningar – Kuvert – Logotyper – Marknadsplaner – Mässmaterial – Nyhetsbrev – Offertmappar – Presentationsmaterial – Produktblad – Pärmar – Visitkort – Årsredovisningar

Se övriga tjänster Fristil Reklam & Webbyrå kan erbjuda:

Fristils Webb tjänster

Fristils Reklam tjänster

Fristils Applikation tjänster

 

Kontakta oss – det lönar sig!
Telefon: 035 – 17 86 00
E-post: support@fristil.se

.