Fristil Reklam & Webbyrå

Slottsmöllans Företagscentrum
Infart Röd, Entré E, 2 tr
302 31 Halmstad, Sweden
Telefon: 035-17 86 00
E-post: support@fristil.se

Org.nr:  556937-3441
Bankgiro: 322-9002
Innehar F-skattebevis

Vägbeskrivning

”Jag rekommenderar Fristil!”

Peter Hall på Fristil hjälpte oss på ett föredömligt sätt att skapa vår webbplats. Fristill förstod snabbt vår inriktning och våra behov, och kunde snabbt förverkliga vår önskan inom vår budget. Jag rekommenderar Fristil.

Carl-Barck Holst, SEO West Code Solutions AB

”Ni gör oss bättre. Tack!”

I varje läge finns ett räddningsteam att nå, ett nummer att slå. Glöm 112. Ring Fristil. Vi jobbade som tokar in i det sista och ni fixade så det ordnade sig! Alla säger att det är den snyggaste produktionen de har sett! Det känns nytt och eget. Wow, så himla coolt! Idéerna, nyfikenheten och riktig kreativ partner. Utan er blev det ingenting. Ni är bäst! Men än viktigare för oss: Ni gör oss bättre. Tack!

Katarina Kardos Bratt, Laholms kommun

”. . . de skapade en trygghet”

Mötet med Fristil upplever jag som väldigt personligt. De förmedlar en känsla att de brinner och  har en passion för vad de gör. De uppfattade mina behov och önskemål snabbt. De skapade en trygghet vilket gjorde beslutet enkelt att vilja samarbeta med dem. Det mervärdet betalar jag gärna en krona extra för.

Niklas Lerner, VD, RBEL Growth Recruitment Group

kaffe-litenKom in på en kaffe!

Vill Ni prata reklamproduktion, marknadsföringsstrategi, webbstrategi eller sökmotoroptimering? Kanske utveckla tidigare material eller testa en ny ide? Kom in på ett förutsättningslöst möte och berätta om era behov, problem och tankar. Visa kontaktuppgifter