kattegattleden

Kattegattleden – årets cykelled 2018!

Kattegattleden – Europas finaste cykelled!

Kattegattleden är en 37 mil lång cykelled och sträcker sig från Helsingborg i söder till Göteborg i norr. Det är första gången en svensk kandidat blir nominerad i cykel- och vandringsmässan “Fiets en Wandelbeurs” i Nederländerna. Motståndet var tufft med Green Velo i Polen, The Meuse Cycling Route i Frankrike och ViaRhôna i Frankrike och Schweiz. Till slut var det ändå det svenska bidraget som juryn tyckte hade den allra finaste cykelleden.

Vårt uppdrag – en helt ny webbplats

På förfrågan från Region Halland och i samarbete med Kattegattleden, fick vi i uppdrag att skapa en helt ny webbplats åt Kattegattleden och självklart ville vi hjälpa dem med detta!

Sidan skulle vara användarvänlig med enkel navigering och tydligt visa upp platser för mat, boenden, upplevelser och sevärdheter utmed cykelleden. Detta löste vi genom använda en interaktiv Google Maps karta med markerade ”Points of Interest”. Det var även viktigt att hemsidan skulle kunna översättas från svenska, till tyska och engelska, eftersom sidan har många internationella besökare.

I detta projekt valde vi WordPress som idag är Sveriges, och en av världens största plattformar för hemsidor. Vi har skapat en responsiv hemsida, så att vi kan erbjuda kunden en enhetlig upplevelse oavsett vilken enhet man surfar på, såsom smartphone, surfplatta och dator. Då vi till största delen jobbar med WordPress kan vi anpassa plattformen och skapa lösningar för ett optimalt fungerande verktyg. WordPress är ett enkelt att använda och det är lätt att lära sig grunderna. Fördelen med WordPress är att flera i företaget kan uppdatera hemsidan och man slipper vänta på att en webbdesigner ska göra uppdateringar. Väljer ni oss som partner får ni engagemang, hög kvalitet och all support ni behöver. Läs mer här https://www.fristil.se/mobilanpassad-responsiv-hemsida/

Hemsidan lanserades för första gången i Maj 2015, gå in och utforska årets cykelled 2018 på http://kattegattleden.se

Projektledare: Peter Hall

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post peter@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.