planera inför din Instagram annonsering

Instagram annonsering blir enklare

tumblr_inline_o7xnz3Hxwe1tayze1_540Snart släpps Instagram för företag vilket förenklar er Instagram annonsering. En utveckling som vi har väntat på sedan Facebook köpte Instagram. Trotts att man sedan tidigare har kunnat annonsera på Instagram har ett företag inte kunnat ha en profil som skiljer sig från privatpersoner. Detta har gjort att all instagram annonsering har fått skötas från facebook men framförallt att kommunikation mellan ett företag och dess potentiella kunder har varit omständligt.

Igår släppte Instagram for business en artikel och berättar lite vilka ändringar som kommer för företagen. (läs original artikeln här). Det kommer bland annat att komma företagsprofiler, profiler där man kan registrera kontaktvägar som potentiella kunder kan utnyttja med bara ett klick. Här skall man som företag kunna nås via samtal, sms och epost.

 

Statistik för Instagram annonsering.

Appen ktumblr_inline_o7xnzpwC541tayze1_540ommer up
pdateras så att man direkt i Instagram appen kommer få bättre statistik för att se vilka inlägg och annonser som presterar bättre än andra. Med denna informationen kommer man sedan lätt se vilka inlägg som engagerar och planera och styra sina framtida inlägg och Instagram annonser.

När man sedan ser vilka inlägg som presterar kommer man kunna omvandla detta inlägg till en annons direkt i appen. Inget måste att leta upp din dator och hitta in i Facebooks annonseringsverktyg.

Alltså enklare Instagram annonsering.

Med dessa förändringar kommer det bli enklare och snabbare att annonsera på Instagram. Man kommer kunna flytta annonseringen direkt i verksamheten och göra det enkelt att exempelvis lyfta dagens erbjudande (om man nu jobber med denna typ av inlägg) till att vara en fullfjädrad annons. Vill ni komma igång redan idag med annonseringen så tveka inte att kontakta oss!

: Fristil

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post web@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.

Taggar: ,