Sociala medier: Tider för inlägg och instant articles

Posta till rätt kanal och under rätt tid!

Aktiviteten på sociala medier ökar ständigt. Idag är 76% av internetanvändarna aktiva på Sociala medier. Nya prognoser säger att siffran kommer öka ytterligare. 

I er marknadsföring gäller det att välja rätt kanal under rätt tid.

Jobbar ni med B2B? – använd Linkedin tidigt under arbetsdagar. Är ni ett B2C företag som säljer via e-handel till konsument – välj  Facebook under eftermiddagar. Quicksprout har forskat och tagit fram intressant läsning om vilka veckodagar och tider du ska posta inlägg beroende på social kanal.

Använd Sparkle  för effektivisera ert arbete med de sociala kanalerna. Verktyget fångar upp allt flöde från flera sociala medier och visar resultat på en och samma sida.

För att underlätta content marketing har Facebook skapat en egen plattform, Instant articles, där skribenter på ett enkelt sätt kan lägga upp innehåll till Facebook via sin CMS-admin.
Läs hela artikel “Tider för inlägg och instant articles”

Projektledare: Peter Hall

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post peter@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.