engagera

Värdet i att engagera digitalt

Att engagera när man fångat upp

Det som tar mest fokus när man vill synas & få träffar på nätet är SEO. Men vad är nästa steg när man väl lett in dem till sin webbplats?

Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimisation eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. (Wiki)

Målet med att fånga upp besökare har alla, däremot vad som sker under besöket är till och med viktigare. Under ett besök så vill man engagera personen som sitter bakom skärmen, antingen igenom att få besökaren att debattera på ett inlägg, att reagera eller agera.

Om man lyckats få besökaren att reagera kommer det med största sannolikhet få personen att engagera andra utomstående personer igenom att t.ex. dela sidan på sociala medier, vilket leder till fler besökare.

Bara av att visa upp att andra personer engagera sig gör webbplatsen mer levande & personlig. Det kan vara att ni arbetar med flöden ifrån Instagram med endast bilder som är taggade med er specifika hashtag.

Fyrkantstaggar eller “hashtaggar” (#) är en typ av tagg som används på bland annat mikrobloggen Twitter sedan 23 augusti 2007 efter ett förslag från Chris Messina. Ordet kommer från det brittiska namnet på (#) som är ”hash” och ordet ”tag” som betyder etikett.

Om ni inte är några som frekvent uppdaterar sidan med färskt innehåll, så är det även en bonus att få innehållet uppdaterat utav besökarna.

 

: Fristil

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post web@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.