Content Marketing viktigt för B2B-företag

Content marketing (innehållsmarknadsföring) för B2B-företag handlar om att bygga en relation och varumärkeskännedom.

Det kan man göra enkelt genom att publicera kvalitativt innehåll som engagerar tilltänkta kunder. Exempelvis via någon av följande kanaler:

Blogginlägg
Artiklar
Nyhetsbrev
Rapporter
E-böcker
Video-klipp

För B2B-företag är content marketing det viktigaste verktyget för att marknadsföra produkter och tjänster. Värdefullt innehåll ger mer än kalla säljsamtal där kunskap är nyckeln för att sälja in sig.

Läs hela artikeln “Content Marketing viktigt för B2B-företag”

: Fristil

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post web@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.

Taggar: ,