Kattegattleden

När Region Halland berättade om deras arbete med Kattegattleden och att de behövde hjälp med en ny webbplats så nappade vi direkt!

Under sommaren 2015 skulle en helt ny cykelled från Helsingborg till Göteborg invigas och för att göra det så enkelt som möjligt att ta del av leden och alla godbitar längst den behövdes då självklart en hemsida.

En utmaning som vi ställdes inför var hur man på ett tydligt sätt visar upp aktiviteter/boenden och sevärdheter längst cykelleden. Lösningen blev en interaktiv Google Maps karta med leden och alla POI:ar (Points of interest) markerade.

Den 6 Juni 2015 invigs Kattegattleden men vi smygstartade lite och lanserade hemsidan några veckor tidigare. Gå in och utforska leden på http://kattegattleden.se

Projektledare: Peter Hall

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi jobbar.

E-post peter@fristil.se eller på telefon 035 – 17 86 00.


Fristil hjälper ert företag att synas! Fristil är specialiserade på kommunikation och reklam i alla kanaler. Fristil är en kommunikationsbyrå, dvs både reklambyrå och webbyrå som hjälper er att effektivt nå ut till rätt målgrupp och därmed generera högre konvertering. När vi lyssnat in era behov och problem levererar vi en långsiktigt lösning och produkt. I alla våra samarbeten är trygghet, engagemang & hög kvalitet på utsatt tid en självklarhet. Behöver ni en modern wordpress hemsida med responsiv design, en applikation, logotyp, folder, broschyr eller kanske en grafisk profil? Behöver ni hjälp med marknadsföringsstrategi, webbstrategi, sociala-medier strategi eller sökmotoroptimering sk SEO så berättar vi gärna mer. Fristil Reklambyrå och Webbyrå finns i Halmstad men jobbar med kunder över hela Halland, Skåne och Småland.