Nyheter från Fristil Reklam & Webbyrå

Svensk Distanshandel i framkant med responsiv webbdesign!

Med glädje i varje tangetnedslag får vi berätta att Svensk Distanshandels nya webbplats lanserats och fått ett stort design- och funktionsmässigt...

Fler nyheter

Vi söker fler system- och webbutvecklare!

Vi söker fler system- och webbutvecklare!

Fristil Reklam & Webbyrå i Halmstad söker nu flera engagerade system-...

Vi söker fler system- och webbutvecklare!

Fristil Reklam & Webbyrå i Halmstad söker nu flera engagerade system- och webbutvecklare!

Fristil Reklam & Webbyrå har idag bred kompetens och erfarenhet inom reklamproduktioner, system- och webutveckling. Vi jobbar med hela webben, från sökoptimerade responsiva webbplatser till webbstrategi, sociala medier och applikationer för iPhone och Android.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att bli en viktig del i ett litet och snabbväxande bolag med målsättning att bli ledande inom WordPress utveckling. Du kommer att underhålla, utveckla och producera nya hemsidor med hög användarupplevelse. Tjänsten är i Halmstad och en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Om dig:
För att du ska lyckas i din roll är det avgörande att:
- Du gillar utmaningar och arbetar effektivt och kreativt för att leverera hög kvalitet i rätt tid.
- Du är positiv, engagerad, bra på att samarbeta och är drivande i ditt arbete.
- Du har självklart ett genuint intresse för trender och teknik inom web.
- Du har goda kunskaper i användarvänlighet
- Du har passion för att skapa funktionalitet som resulterar i enkla, eleganta och nyskapande användargränssnitt. 
- Du har sinne för design och kan jobba obehindrat i Photoshop.

Du har goda kunskaper inom:
- PHP
- HTML
- CSS
- CMS plattformen WordPress

Du har grundläggande kunskaper inom:
- MySQL
- Javascript
- Sökmotoroptimering.
- Utveckling av WordPress tema och plugins

Skicka oss gärna ett par rader om dig själv och betygsätt dig själv i ovanstående punkter. Bifoga gärna din CV, referensjobb och konto på Github, Bitbucket, JSFddle, CodePen eller liknande. Mail skickas till: web@fristil.se eller ansök med linkedinknappen nedan.


Stäng
Dole Fresh Cuts  – Helsingborg

Dole Fresh Cuts – Helsingborg

Vi är mycket stolta att idag kunna visa upp ett delresultat i det projekt...

Dole Fresh Cuts – Helsingborg

Vi är mycket stolta att idag kunna visa upp ett delresultat i det projekt vi arbetar med tillsammans med Dole Fresh Cuts i Helsingborg.

Projektet innebär att förbereda samt ta Dole Fresh Cuts ut i nya medier. Inledningsvis kommer de att finnas representerade främst på Facebook, Instagram och YouTube. Under våren och sommaren har ett strategiarbete genomförts där vi tillsammans med Dole försökt förbereda organisationen samt skapat ett antal planer och policies. Vår roll den närmsta tiden kommer främst att vara coachande där vi hjälper och inspirerar kunden i arbetet med de nya kanalerna.

Projektgrupp

Mårten Lerner
projektledare, Fristil Reklam & Webbyrå.
Jonas Andersson
Kommunikationsstrateg – digitala kanaler, Firma jonas_halmstad.
Ann von Wowern 
Ansvarig sociala medier, Dole Fresh Cuts

Dole Fresh Cuts nya kanaler

facebook.com/dolefreshcuts

youtube.com/user/dolefreshcuts

instagram.com/dolefreshcuts

Stäng
Rapport – Mat på nätet 2013 – Svensk Distanshandel

Rapport – Mat på nätet 2013 – Svensk Distanshandel

För fjärde året i rad har Svensk Distanshandel tagit fram rapporten...

Rapport – Mat på nätet 2013 – Svensk Distanshandel

För fjärde året i rad har Svensk Distanshandel tagit fram rapporten ”Mat på nätet”. Matförsäljningen på nätet ökar, men kunskapen om utvecklingen är fortfarande liten. Mot bakgrund av detta har Svensk Distanshandel tagit fram denna rapport med syfte att närmare kartlägga svenska konsumenters shoppingvanor gällande mat på nätet. Fristil Reklam & Webbyrå har ansvarat för det grafiska utseendet i rapporten samt uppdatering av hemsidan med text och slides. Statistikunderlag har levererats av Handelns Utredningsinstitut, HUI.

Svensk Distanshandel är branschorganisationen för e-handel i Sverige och har till uppgift att företräda branschen och verka för att den är seriös och kundvänlig. Vi bevakar kontinuerligt den nationella och internationella utvecklingen av e-handeln. Svensk Distanshandel äger e-handelscertifieringen Trygg e-handel, som har till syfte att skapa ett förtroende hos konsumenterna vid köp på internet. Sedan 1 januari 2012 är Svensk Distanshandel en del av Svensk Handel.

 Läs mer på hemsidan www.svenskdistanshandel.se/rapporter/mat-pa-natet/

sdh_rapport_mat2013_sidor

 

Stäng
Ny webshop för Resegeometris produkter

Ny webshop för Resegeometris produkter

Fristil Reklam & Webbyrå har tillsammans med Resegeometri tagit fram...

Ny webshop för Resegeometris produkter

Fristil Reklam & Webbyrå har tillsammans med Resegeometri tagit fram en ny webshop som bygger på e-handelsplattformen Jigoshop som är kompatibel med WordPress. Hemsida och shop sköts från samma admin inloggning, vilket medför en smidig och enkel hantering av bl a uppdateringar. Shop och hemsida är kodad från grunden för bästa möjliga sökmotoroptimering utifrån Googles kriterier. Att sökoptimera hemsidan är idag en av de viktigaste aspekterna för att generera bra träffar och potentiella leads.

Vi har som vanligt använt oss av CMS plattformen WordPress som för användaren gör det enkelt att uppdatera via exempelvis mobiltelefonen.

ReseGeometri Nordic AB är ett kunskapsföretag med fokus på Nordisk rese- och mötesindustri. Resegeometri erbjuder de senaste oberoende kund-, konkurrent- och trendanalyserna för rätt beslut vid affärsplanering, kundkommunikation och produktutveckling.

Företagets partners har i över 20 år arbetat i och mot reseindustrin med Travel Management, kund- och leverantörsrelationer, försäljning, marknadsföring, affärsutveckling etc., och har en bred erfarenhet av branschen från olika kvalificerade befattningar på bl a hotell, SJ, American Express, CWT och Amadeus.

 

 Läs mer på hemsidan www.resegeometri.se

 resegeometri_shop_produkt

 

Stäng
Teater våren 2013!

Teater våren 2013!

Halmstad Teaterförening har än en gång lyckats med att plocka fram ett...

Teater våren 2013!

Halmstad Teaterförening har än en gång lyckats med att plocka fram ett otroligt intressant program för våren 2013. Fristil ställer givetvis upp med grafisk expertis för utformningen av vårens programblad samt grafiskt material till annonser,  bland annat till ”The Crack”, en av flera föreställningar du bara inte får missa!!! 

Grafisk produktion är för oss ett helhetskoncept som kan innehålla många element. Vi tar dig igenom hela processen och hjälper dig med allt vad du behöver, från skiss till färdig produkt.  

Stäng
Utbildning inom Sociala Medier!

Utbildning inom Sociala Medier!

Vad är ditt budskap? Vilka faktorer styr vilken kanal du ska välja för...

Utbildning inom Sociala Medier!

Vad är ditt budskap? Vilka faktorer styr vilken kanal du ska välja för att få fram budskapet? Vem vill du nå ut till?

  1. En viktig del av Sociala medier är det det kan bidra till en ökad dialog och synlighet mot presumtiva kunder. Men sociala medier kan också se olika ut beroende på vilket behov av kommunikation du har, vilken verksamhet du bedriver, och självklart vem du vill nå. 

I början av året reste vi till Helsingborg och besökte Dole Fresh Cuts för en introduktion/utbildning inom detta otroligt intressanta område. Ämnen som vi pratade om: Vad är sociala medier? Hur har samhället förändrats de senaste 5 åren? Kunden som marknadsförare? Varför bör företag finnas i sociala medier? Hur kan man öka försäljningen med hjälp av sociala medier? Hur ser trenderna ut inför 2013?

En fantastiskt inspirerande dag med fakta, frågor och diskussioner.

Är du intresserad av att veta mer om hur du kan använda sociala medier för att komma ett steg närmare dina mål?  

Jonas Andersson har en gedigen bakgrund inom webbkommunikation och arbetar främst med sociala medier och kommunikation. Fristil Reklam & Webbyrå hjälper er med hela kedjan för kommunikation i nya medier, strategier, genomförande samt uppföljning.

Stäng
Öka din försäljning med sociala medier!

Öka din försäljning med sociala medier!

En del företag tycker inte att sociala medier är något att satsa på....

Öka din försäljning med sociala medier!

En del företag tycker inte att sociala medier är något att satsa på. Eller så har man inte förstått hur bra alla dessa kanaler verkligen kan vara för ditt företags marknadsföring. Varför skall man då hoppa på tåget? 

Ett par av anledningarna är ju att man vill finnas där kunden finns, man vill och har möjlighet att skapa nya relationer, det är relativt enkelt att sprida ett budskap, samt möjligheterna att skapa nya kunder är stora. Görs denna satsning på rätt sätt kan det innebära ett lyft för ditt företag.

Fristil Reklam & Webbyrå utbildar er i de sociala mediekanaler som är relevanta för just er, så som Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Pinterest och Google+. Vi går igenom verktygen för att hantera sociala medier, hur man får ut maximalt av respektive kanal samt hur verktygen kan användas för marknadsföring och dialog med befintliga och potentiella nya kunder. Är du vd eller marknadschef och vill använda sociala medier i er dagliga marknadsföring eller jobbar du gentemot kunder dagligen i era olika kanaler – vi anpassar utbildningen efter era behov.

 

Stäng
IP-Group och marknadens starkaste produkt!

IP-Group och marknadens starkaste produkt!

Är ni kreativa utanför boxen? När frågan kom från företaget IP-Group,...

IP-Group och marknadens starkaste produkt!

Är ni kreativa utanför boxen? När frågan kom från företaget IP-Group, som vann Scanstars pris för Nordens bästa transportlösning 2012 blev vi nyfikna och inspirerade. Det hela slutade med att vi tog fram ett helt nytt grafiskt manéer som vi applicerade på broschyr, kataloger, mässmonter, giveaways, kampanjsite, visitkort, annonser och banners. Ett givande och spännande arbete som fortlöper med nya projekt och ideér 2013

IP-Group utvecklar och hjälper företag med kostnadseffektiva, smarta och miljövänliga emballageprodukter – standardlösningar eller skräddarsydda. Man har bl a marknadens starkaste staplingsbara loop pall som ger 40% effektivare flöden, miljömässiga- och ekonomiska fördelar jämfört med en standardpall. Läs mer om IP-Group här.

Stäng
Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Under årens lopp har vi arbetat mycket med Innovation Team i Halmstad....

Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Under årens lopp har vi arbetat mycket med Innovation Team i Halmstad. När de blev köpta av Etteplankoncernen, fick vi förtroendet att fortsätta samarbetet med detta internationella företag, och har producerat bland annat foldrar, vykorts inbjudan, mappar, rollups, inbjudningar och e-post banners .  

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar åt globala tillverkare av industriutrustning. Etteplan är specialiserade på att höja effektiviteten på teknik- och produktutvecklingsprocesser såväl som på att öka produkters konkurrensfördelar under alla steg av produktens livscykler. Läs mer om Etteplan här

Stäng
Förbättringsbyrån Imallin

Förbättringsbyrån Imallin

Vi blev tillfrågade av ett nystartat företag om vi var tillräckligt...

Förbättringsbyrån Imallin

Vi blev tillfrågade av ett nystartat företag om vi var tillräckligt skruvade, om vi hade det där lilla extra som byrå?

Vad svarar man på en sådan fråga om man ser sig själva som kreativa personer? Svaret blir ju självklart ett JA! Vi pitchade mot ett par andra byråer och tog hem jobbet! Vi började med att ta fram deras nya logotyp samt visitkort. Imallin är ett spännande nytt företag där vi bara precis har påbörjat deras profilering, och vi ser verkligen fram emot att under kommande år få vara med och ta fram marknadsföringsmaterial och bidra med kreativa och spännande lösningar.

Förbättringsbyrån Imallin är ett företag som med ett annorlunda och väldigt intressant koncept (tycker vi) skall hjälpa andra företag att bland annat eliminera produktivitetsförluster och genomföra förändringsprocesser. 

Stäng
Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten bestämde sig för att ta ett rejält steg framåt i kategorin...

Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten bestämde sig för att ta ett rejält steg framåt i kategorin ”nytt utseende”, och har fått en ny snygg funktionell hemsida. Vi är glada och stolta att Fristil Reklambyrå & Webbyrå valdes som leverantör av Ryggakutens nya webbplats. Ryggakutens hemsida är byggd i WordPress CMS verktyg och uppdateras enkelt från valfri dator.

Ryggakuten hjälper dig med akuta och långvariga besvär med rygg, nacke, ledbesvär och idrottsskador. Ryggakuten är specialiserade på akuta besvär som ryggskott och nackspärr. Kliniken har sju naprapater och en sjukgymnast som arbetar på tre mottagningar.

 Läs mer på hemsidan www.ryggakuten.com/

Stäng
Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Två stora organisationer i Falkenberg och Varberg blir en! Räddningstjänsten...

Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Två stora organisationer i Falkenberg och Varberg blir en!

Räddningstjänsten i Falkenberg och Varberg slås ihop till en ny organisation som går under namnet Räddningstjänsten Väst. Fristil fick i uppdrag att ta fram en ny logotyp i samarbete med Räddningstjänsten Väst. Resultatet blev en snygg modern symbol som står för det Räddningstjänsten representerar: kunskap, nytänkande, flexibilitet, inspiration, omtanke, öppenhet, mod och mångfald. Vi blev även tillfrågade att ta fram en ny grafisk profil som har till uppgift att grafiskt hålla ihop hela organisationen i deras kommunikation med omvärlden. Här kan man se regler, anvisningar och praktisk information om bland annat teckensnitt och textstorlekar och färger. Kort sagt, allt som är viktigt i det grafiska arbetet när Räddningstjänsten Väst är avsändare. Syftet med en grafisk profil är inte att begränsa kreativiteten. Tvärtom är målet att skapa utrymme för att arbeta med innehåll och budskap.

Behöver du en ny logotyp? Kanke förnya ditt företags grafiska profil? Kontakta oss så pratar vi lite!

   

Stäng
Hej säger Jeanette!

Hej säger Jeanette!

Nu växlar vi upp och hälsar vår nya medarbetare Jeanette Winberg varmt...

Hej säger Jeanette!

Nu växlar vi upp och hälsar vår nya medarbetare Jeanette Winberg varmt välkommen till Fristil Reklam & Webbyrå.

Jeanette jobbar f.o.m den 1 november som ansvarig säljare och projektledare hos det sköna Fristilsgänget på Slottsmöllan. Jeanette har en gedigen bakgrund som bl.a projektledare, entreprenör och säljare. Projekt som hon drivit och lagt ner både hjärta och själ i är bl a Halmstad Marinfestival och The Tall Ships Races 2011. Hon har drivit egen byrå och även gästspelat på företag som AJ Produkter, Halmstad & Co och Region Halland.

Jeanette bor nu i Halmstad, men har tidigare bott i Åre och i Stockholm en del av sitt liv. ”Jag brinner för min familj, vänner, skidåkning, laga god mat, springa på Galgberget, läsa bra böcker och framförallt att göra långsiktiga affärer med nöjda kunder”.

 

Kontaktuppgifter:
Jeanette Winberg
E-post: jeanette@fristil.se
Telefon växel: 035 – 17 86 00
Mobil: 0733 – 850 262
Twitter:

 

 

 

Stäng
Magnet Health

Magnet Health

Ännu ett roligt reklam uppdrag slutfört!  Halmstad företaget Magnet...

Magnet Health

Ännu ett roligt reklam uppdrag slutfört! 

Halmstad företaget Magnet Health, en Sveriges ledande företag inom magnet terapi, kom till oss och ville att vi skulle hjälpa dem med en reklamproduktiontill en mässa i Tyskland. Önskemålet var att ta fram något som de kunde använda sig av i montern och som syntes. Vi föreslog att göra en stor vägg med tryck som går att fälla ihop och som lätt kan transporteras i en väska och som inte tar någon större plats. Väggen som mäter 2992 mm x 2200mm, har en fantastiskt enkel konstruktion vilket gör att den fälls upp på mindre än två minuter. Tyget kan tas av och tvättas och även strykas (om man nu tycker det ser lite skrynkligt ut efter sista mässan).  

Varje reklamprojekt är unikt och kräver uppmärksamhet. Du anger riktningen, vi ser till att du kommer fram. Ett långvarigt och nära samarbete ser vi därför som den allra bästa vägen att gemensamt ta fram en reklamprodukt som är komplett, från idé till färdigt material.

Mission completed succesfully!

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnet Health har kvalitativa magnetprodukter och erbjuder professionell rådgivning inom magnetterapi för både människor och djur. De har återförsäljare över hela landet samt export till bla. Danmark, Norge, Finland, Åland, Tyskland och Nederländerna. 

Stäng
Ännu fler nyheter
IP-Group och marknadens starkaste produkt!

IP-Group och marknadens starkaste produkt!

Är ni kreativa utanför boxen? När frågan kom från företaget IP-Group,...

Bild för IP-Group och marknadens starkaste produkt!

IP-Group och marknadens starkaste produkt!

Är ni kreativa utanför boxen? När frågan kom från företaget IP-Group, som vann Scanstars pris för Nordens bästa transportlösning 2012 blev vi nyfikna och inspirerade. Det hela slutade med att vi tog fram ett helt nytt grafiskt manéer som vi applicerade på broschyr, kataloger, mässmonter, giveaways, kampanjsite, visitkort, annonser och banners. Ett givande och spännande arbete som fortlöper med nya projekt och ideér 2013

IP-Group utvecklar och hjälper företag med kostnadseffektiva, smarta och miljövänliga emballageprodukter – standardlösningar eller skräddarsydda. Man har bl a marknadens starkaste staplingsbara loop pall som ger 40% effektivare flöden, miljömässiga- och ekonomiska fördelar jämfört med en standardpall. Läs mer om IP-Group här.

Stäng
Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Under årens lopp har vi arbetat mycket med Innovation Team i Halmstad....

Bild för Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Grafisk Design på flera (Ette)plan!

Under årens lopp har vi arbetat mycket med Innovation Team i Halmstad. När de blev köpta av Etteplankoncernen, fick vi förtroendet att fortsätta samarbetet med detta internationella företag, och har producerat bland annat foldrar, vykorts inbjudan, mappar, rollups, inbjudningar och e-post banners .  

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar åt globala tillverkare av industriutrustning. Etteplan är specialiserade på att höja effektiviteten på teknik- och produktutvecklingsprocesser såväl som på att öka produkters konkurrensfördelar under alla steg av produktens livscykler. Läs mer om Etteplan här

Stäng
Förbättringsbyrån Imallin

Förbättringsbyrån Imallin

Vi blev tillfrågade av ett nystartat företag om vi var tillräckligt...

Bild för Förbättringsbyrån Imallin

Förbättringsbyrån Imallin

Vi blev tillfrågade av ett nystartat företag om vi var tillräckligt skruvade, om vi hade det där lilla extra som byrå?

Vad svarar man på en sådan fråga om man ser sig själva som kreativa personer? Svaret blir ju självklart ett JA! Vi pitchade mot ett par andra byråer och tog hem jobbet! Vi började med att ta fram deras nya logotyp samt visitkort. Imallin är ett spännande nytt företag där vi bara precis har påbörjat deras profilering, och vi ser verkligen fram emot att under kommande år få vara med och ta fram marknadsföringsmaterial och bidra med kreativa och spännande lösningar.

Förbättringsbyrån Imallin är ett företag som med ett annorlunda och väldigt intressant koncept (tycker vi) skall hjälpa andra företag att bland annat eliminera produktivitetsförluster och genomföra förändringsprocesser. 

Stäng
Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten bestämde sig för att ta ett rejält steg framåt i kategorin...

Bild för Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten – Naprapatspecialist i Göteborg och Borås

Ryggakuten bestämde sig för att ta ett rejält steg framåt i kategorin ”nytt utseende”, och har fått en ny snygg funktionell hemsida. Vi är glada och stolta att Fristil Reklambyrå & Webbyrå valdes som leverantör av Ryggakutens nya webbplats. Ryggakutens hemsida är byggd i WordPress CMS verktyg och uppdateras enkelt från valfri dator.

Ryggakuten hjälper dig med akuta och långvariga besvär med rygg, nacke, ledbesvär och idrottsskador. Ryggakuten är specialiserade på akuta besvär som ryggskott och nackspärr. Kliniken har sju naprapater och en sjukgymnast som arbetar på tre mottagningar.

 Läs mer på hemsidan www.ryggakuten.com/

Stäng
Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Två stora organisationer i Falkenberg och Varberg blir en! Räddningstjänsten...

Bild för Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Ett stort uppdrag till en stor organisation!

Två stora organisationer i Falkenberg och Varberg blir en!

Räddningstjänsten i Falkenberg och Varberg slås ihop till en ny organisation som går under namnet Räddningstjänsten Väst. Fristil fick i uppdrag att ta fram en ny logotyp i samarbete med Räddningstjänsten Väst. Resultatet blev en snygg modern symbol som står för det Räddningstjänsten representerar: kunskap, nytänkande, flexibilitet, inspiration, omtanke, öppenhet, mod och mångfald. Vi blev även tillfrågade att ta fram en ny grafisk profil som har till uppgift att grafiskt hålla ihop hela organisationen i deras kommunikation med omvärlden. Här kan man se regler, anvisningar och praktisk information om bland annat teckensnitt och textstorlekar och färger. Kort sagt, allt som är viktigt i det grafiska arbetet när Räddningstjänsten Väst är avsändare. Syftet med en grafisk profil är inte att begränsa kreativiteten. Tvärtom är målet att skapa utrymme för att arbeta med innehåll och budskap.

Behöver du en ny logotyp? Kanke förnya ditt företags grafiska profil? Kontakta oss så pratar vi lite!

   

Stäng
Hej säger Jeanette!

Hej säger Jeanette!

Nu växlar vi upp och hälsar vår nya medarbetare Jeanette Winberg varmt...

Bild för Hej säger Jeanette!

Hej säger Jeanette!

Nu växlar vi upp och hälsar vår nya medarbetare Jeanette Winberg varmt välkommen till Fristil Reklam & Webbyrå.

Jeanette jobbar f.o.m den 1 november som ansvarig säljare och projektledare hos det sköna Fristilsgänget på Slottsmöllan. Jeanette har en gedigen bakgrund som bl.a projektledare, entreprenör och säljare. Projekt som hon drivit och lagt ner både hjärta och själ i är bl a Halmstad Marinfestival och The Tall Ships Races 2011. Hon har drivit egen byrå och även gästspelat på företag som AJ Produkter, Halmstad & Co och Region Halland.

Jeanette bor nu i Halmstad, men har tidigare bott i Åre och i Stockholm en del av sitt liv. ”Jag brinner för min familj, vänner, skidåkning, laga god mat, springa på Galgberget, läsa bra böcker och framförallt att göra långsiktiga affärer med nöjda kunder”.

 

Kontaktuppgifter:
Jeanette Winberg
E-post: jeanette@fristil.se
Telefon växel: 035 – 17 86 00
Mobil: 0733 – 850 262
Twitter:

 

 

 

Stäng
Magnet Health

Magnet Health

Ännu ett roligt reklam uppdrag slutfört!  Halmstad företaget Magnet...

Bild för Magnet Health

Magnet Health

Ännu ett roligt reklam uppdrag slutfört! 

Halmstad företaget Magnet Health, en Sveriges ledande företag inom magnet terapi, kom till oss och ville att vi skulle hjälpa dem med en reklamproduktiontill en mässa i Tyskland. Önskemålet var att ta fram något som de kunde använda sig av i montern och som syntes. Vi föreslog att göra en stor vägg med tryck som går att fälla ihop och som lätt kan transporteras i en väska och som inte tar någon större plats. Väggen som mäter 2992 mm x 2200mm, har en fantastiskt enkel konstruktion vilket gör att den fälls upp på mindre än två minuter. Tyget kan tas av och tvättas och även strykas (om man nu tycker det ser lite skrynkligt ut efter sista mässan).  

Varje reklamprojekt är unikt och kräver uppmärksamhet. Du anger riktningen, vi ser till att du kommer fram. Ett långvarigt och nära samarbete ser vi därför som den allra bästa vägen att gemensamt ta fram en reklamprodukt som är komplett, från idé till färdigt material.

Mission completed succesfully!

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnet Health har kvalitativa magnetprodukter och erbjuder professionell rådgivning inom magnetterapi för både människor och djur. De har återförsäljare över hela landet samt export till bla. Danmark, Norge, Finland, Åland, Tyskland och Nederländerna. 

Stäng
Grattis Hyrtab till 41 st 1:a platser!

Grattis Hyrtab till 41 st 1:a platser!

Målsättningen var Topp 5 på alla Hyrtabs sökord. Det tog Fristil knappt...

Bild för Grattis Hyrtab till 41 st 1:a platser!

Grattis Hyrtab till 41 st 1:a platser!

Målsättningen var Topp 5 på alla Hyrtabs sökord.

Det tog Fristil knappt 4 månader av sökoptimeringsarbete (SEO) och nu är vi i mål. Av 47 stycken sökord placerar sig nu 41 stycken på 1:a plats och resterande på 2:a plats när man söker på Google! 

Fristil Reklam och Webbyrå tillhandahåller SEO tjänster. SEO även kallat Sökmotoroptimering, är att göra en hemsida så bra och intressant som möjligt för sökmotorerna. Sökoptimering och sökmotoroptimering innehåller olika metoder och tekniker för att få en hemsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på till exempel Google.

Mycket av den mjuka sökoptimeringen (on-page) kan man som kund göra själv genom att skriva relevant och intressant innehåll. Det skall vara attraktivt för de besökare du vill locka till sajten. Se sedan till att använda sökord i rubriker, ingresser och brödtext.

Vill du veta mer om våra tjänster för SEO och Sökoptimering kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi under hösten kommer att ha en liten SEO skola. Läs annars mer om SEO och Sökoptimering på hemsidan eller kontakta oss.

 

 

 

Stäng
Thomas Muller – En lekfull och klurig kostnär!

Thomas Muller – En lekfull och klurig kostnär!

Ett virtuellt galleri med Halmstadkonstnären Thomas Muller har sett dagens...

Bild för Thomas Muller – En lekfull och klurig kostnär!

Thomas Muller – En lekfull och klurig kostnär!

Ett virtuellt galleri med Halmstadkonstnären Thomas Muller har sett dagens ljus. Sidan speglar lite av Thomas humoristiska och gåtfulla sätt samt har ett eget unikt utseende likt Thomas konstverk.

Fristil Reklambyrå & Webbyrå har stått för hela produktionen från layout/design, programmering och sökoptimering till hosting. Vi byggde webbplatsen i WordPress CMS verktyg och webbplatsen kan enkelt uppdateras från valfri dator eller smartphone.

“Thomas Muller är lika driven på att måla med akryl på handgjort papper som att framställa variationer med färg, glas och plåt. Han förmedlar både stämning och symbolik i nyskapande färgskalor. Thomas har en viss dragning åt att spegla tidstrender i ett nostalgiskt skimmer. Resultatet blir fragment av tidsepoker som gemene man känner sig märkbart hemma i…”  EDGAR WEIBULL

Läs mer på hemsidan www.thmuller.com

 

 

Stäng
QuickSearch – Feedback solutions

QuickSearch – Feedback solutions

En helt ny startsida är färdig och lanserad med bl a call to action funktion,...

Bild för QuickSearch – Feedback solutions

QuickSearch – Feedback solutions

En helt ny startsida är färdig och lanserad med bl a call to action funktion, där potentiella kunder kan testa QuickSearchs tjänster utan kostnad under en begränsad period. Hela webbplatsen migrerades över från tidigare plattformslösning och fräschades upp grafiskt. Nya funktioner applicerades bl a blogg/nyhetsfunktion, bildspel, videovisning, sociala mediafunktioner samt slider med QuickSearchs tjänster, lösningar, mjukvara och utbildningar.

Än en gång har vi levererat en snygg och funktionell webbplats tillsammans med en nöjd kund. Fristil Reklambyrå & Webbyrå byggde webbplatsen i WordPress CMS verktyg och kan enkelt uppdateras från valfri dator eller smartphone.

QuickSearch är ett svenskt IT-företag som med hjälp av strategi, kommunikation och IT-system utvecklar framtidens undersökningar inom Feedback Management. Med över 15 års erfarenhet är QuickSearch ett företag med starka referenser och god ekonomi. QuickSearch har utsetts av Gartner Group som en “cool vendor” och ett av 35 företag i världen, varav det enda Sverigebaserade, inom Enterprise Feedback Management. Läs mer på hemsidan www.quicksearch.se

 

Stäng
Trafikkiosken – I händelsernas centrum

Trafikkiosken – I händelsernas centrum

Trafikkiosken på Stora Torg i Halmstad fyllde 60 år nu i år och ville...

Bild för Trafikkiosken – I händelsernas centrum

Trafikkiosken – I händelsernas centrum

Trafikkiosken på Stora Torg i Halmstad fyllde 60 år nu i år och ville göra en jubileums logotyp. Vi fick förfrågan att ta fram denna, vilket vi självklart gjorde. Denna logotyp används i Trafikkioskens marknadsföring under året i annonser samt på etiketter på kioskens egna mineral vatten.  Vi ser fram emot nästa stora jubileum!

Stäng
Spa Harmoni – en liten oas i Halmstad

Spa Harmoni – en liten oas i Halmstad

Spa Harmoni är ett mångsidigt litet företag i Halmstad som erbjuder...

Bild för Spa Harmoni – en liten oas i Halmstad

Spa Harmoni – en liten oas i Halmstad

Spa Harmoni är ett mångsidigt litet företag i Halmstad som erbjuder allt från nagelvård till massagebehandlingar och Biosignatur (hälso- och fettreduceringsråd). Vi gjorde logotyp och folder. 

Stäng
Killanders Bygg – Snickare & Byggfirma i Halmstad

Killanders Bygg – Snickare & Byggfirma i Halmstad

Dags för ett rejält ansiktslyft, och troligen Sveriges snyggaste hemsida...

Bild för Killanders Bygg – Snickare & Byggfirma i Halmstad

Killanders Bygg – Snickare & Byggfirma i Halmstad

Dags för ett rejält ansiktslyft, och troligen Sveriges snyggaste hemsida inom kategorin Snickare/byggfirma. Vi är glada och stolta att Fristil Reklambyrå & Webbyrå valdes som leverantör av Killanders nya webbplats. Killanders nya hemsida är byggd i WordPress CMS verktyg och kan enkelt uppdateras från valfri dator.

Killanders Bygg & Företagsservice hjälper till att förändra, förbättra och utveckla hem eller arbetsplatser. Killanders hjälper till med att bygga om, måla, montera, reparera eller underhålla. Läs mer på hemsidan www.killanders.se

 

Stäng
Club Monday aka Måndagsklubben

Club Monday aka Måndagsklubben

En ny utmaning är besegrad! Årets grafiska maneér till Club Monday är...

Bild för Club Monday aka Måndagsklubben

Club Monday aka Måndagsklubben

En ny utmaning är besegrad! Årets grafiska maneér till Club Monday är klart, och vi med beställare är helnöjda med resultatet. I år är det nya färger, renare, tydligare profilering av sommarens DJs och en helt ny mobilanpassad hemsida. Som tidigare har vi tagit fram affischer, flyers, inbjudningar, vip, stam- och kändiskort, hemsida och nytt för i år även en mobilanpassad version av hemsidan.

Club Monday aka Måndagsklubben är Sveriges största sommarklubb och har varit det i snart 15 år. Idag är CM fortfarande en nattklubb fokuserad på att ge gästerna den ultimata upplevelsen i form av DJ´s, musik och ovanliga element i nattklubbsmiljö. Läs mer på hemsidan www.clubmonday.se

 

 

 

Stäng
Narvells – Pelletskaminer eller Vedkaminer?

Narvells – Pelletskaminer eller Vedkaminer?

Återigen är vi glada att Narvells låter oss producera och ta fram den...

Bild för Narvells – Pelletskaminer eller Vedkaminer?

Narvells – Pelletskaminer eller Vedkaminer?

Återigen är vi glada att Narvells låter oss producera och ta fram den grafiska formen för deras annons underlag. Annonserna går lokalt- och rikstäckande i Sveriges olika villatidningar.

Narvells har ett sortiment av 130 olika öppna spisar, kaminer, spisinsatser, köksspisar, skorstenar och tillbehör. Narvells har en av Sveriges största utställningar av täljstensugnar från Tulikivi. Narvells bistår även kunder med råd och hjälp att välja rätt eldstad och ordnar även installationen. Läs mer på hemsidan www.narvells.se

 

Stäng
Assist Bemanning

Assist Bemanning

Vi har återigen fått förtroendet att jobba med Halmstad företaget Assist...

Bild för Assist Bemanning

Assist Bemanning

Vi har återigen fått förtroendet att jobba med Halmstad företaget Assist Bemanning. Vi kommer nu att ta hand om alla deras behov vid framställande av grafiskt material. Vi har tagit fram foldrar, kontrakts bilagor, kontakt bilagor och visitkort. Vi ser fram emot ett långt, intressant, kul och bra samarbete. 

Stäng

Blogg & Tips

Årets trender i webdesign

Årets trender i webdesign

2013 är redan inne i andra halvlek och årets trender har sammanfattats...

Årets trender i webdesign

2013 är redan inne i andra halvlek och årets trender har sammanfattats av designbloggen Enfuzed i en infographic. Många av trenderna tycker jag kom redan 2012, och det som slagit igenom mest är att de flesta nya sidor byggs responsiva idag.

Se alla trenderna i Enfuzeds infographic

Vi gillar våra kunder!

Vi gillar våra kunder!

Vi tycker att varje reklamprojekt är unikt och kräver lyhördhet och...

Vi gillar våra kunder!

Vi tycker att varje reklamprojekt är unikt och kräver lyhördhet och uppmärksamhet. Ett långvarigt och nära samarbete ser vi därför som den allra bästa vägen att gemensamt ta fram en reklamprodukt som är komplett, från idé till färdigt material. Om det fortfarande är någon som tvekar, och inte riktigt vet varför de skall använda FRISTIL…läs omdömet!  

Vi rekommenderar och Google prioriterar responsivt!

Vi rekommenderar och Google prioriterar responsivt!

Google planerar att prioritera sajter i mobilsökresultatet som är korrekt...

Ännu fler Kommentarer & Tips
Nu släpper vi taget om Internet Explorer 7!

Nu släpper vi taget om Internet Explorer 7!

Sex år sedan föddes en ny webbläsare, Internet Explorer 7. På den tiden...

Bild för Nu släpper vi taget om Internet Explorer 7!

Nu släpper vi taget om Internet Explorer 7!

Sex år sedan föddes en ny webbläsare, Internet Explorer 7. På den tiden var det en ganska bra webbläsare som följde dåtidens webbstandarder, men med tiden har nyare standarder infallit och i dagsläget ligger webbläsaren långt efter, vilket frustrerar utvecklare och ökar arbetstiden markant då webbläsaren har väldigt många tekniska begränsningar.

Vi är idag glada att meddela att andelen Internet Explorer 7 användare har sjunkit under 1% över hela världen, och i följd av detta har vi bestämt att släppa support för Internet Explorer 7 inför nya projekt. Detta är vi inte ensamma om, då bland annat många av Googles tjänster har släppt support sedan en tid tillbaka. Mer info och statistik om IE7 finner ni på IE7countcown.com.

Vi kommer fortsätta att stödja Internet Explorer 8+ tillsvidare.

007 på 70 sekunder….

007 på 70 sekunder….

Kolla in denna film som skapades för att för att få människor engagerade...

Bild för 007 på 70 sekunder….

007 på 70 sekunder….

Kolla in denna film som skapades för att för att få människor engagerade och prata om Coke Zero och deras samarbete med nya Bondfilmen ”Skyfall”. Kampanjen heter ”Coke Zero drives you to unlock the 007 in you”. Kom igen, var ärlig: Vem har inte drömt om att få vara James Bond för en liten stund?  Vi tycker videon är ett fantastiskt bra och roligt exempel på hur kreativitet och kraften av ett starkt och relevant innehåll distribuerat bland annat genom sociala medier kan stärka ditt varumärke.

Fatta mobilt internet – nu!

Fatta mobilt internet – nu!

Om 2012 var det mobila internets genombrottsår blir 2013 förhoppningsvis...

Bild för Fatta mobilt internet – nu!

Fatta mobilt internet – nu!

Om 2012 var det mobila internets genombrottsår blir 2013 förhoppningsvis året vi förstår vidden av skiftet.

Bevisen för det mobila Internets genombrott förra året var många, trots detta har inte alla mobilanpassat sin digitala närvaro. Jag har vant mig med att användarna driver utvecklingen och att företagen kommer ett till två år efter.

År 2013 kommer det finnas fler uppkopplade mobiler och surfplattor i världen än uppkopplade datorer, enligt en rapport från investmentbanken Morgan Stanley.

Sverige ligger naturligtvis ännu längre fram…

Läs hela artikeln från Jajja

 

 

Sedan 2 år tillbaka bygger vi alla hemsidor och webbshopar responsiva eller mobilanpassade. Vill du veta mer så kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Gästbloggare och Sociala Medier strateg!

Gästbloggare och Sociala Medier strateg!

Detta inlägg är skrivet av vår nya samarbetspartner Jonas Andersson....

Bild för Gästbloggare och Sociala Medier strateg!

Gästbloggare och Sociala Medier strateg!

Detta inlägg är skrivet av vår nya samarbetspartner Jonas Andersson. Jonas har en gedigen bakgrund inom webbkommunikation och han kommer framöver att gästblogga hos oss om främst sociala medier och kommunikation. Jonas finns dessutom tillgänglig som en resurs som kan hjälpa er med hela kedjan för kommunikation i nya medier. Strategi, genomförande och uppföljning. Kontakta oss på Fristil för att boka ett möte som tar er till nästa steg i er webbnärvaro.


Nå målgruppen direkt på ett kostnadseffektivt sätt med riktade annonser på Facebook.

Oavsett om målet med en annons är att generera en affär, stärka ett varumärke eller att sprida ett budskap så är målgruppen viktig. Man vill nå sin målgrupp i de kanaler där den finns. De senaste 5 åren har Facebook blivit en del av över 4 miljoner svenskars vardag och här finns stora möjligheter att nå exakt den målgrupp ni vill.

Till skillnad mot tex en annons i en dagstidning så kan ni med en Facebookannons nå exakt den målgrupp som ni vill. Ni kan rikta annonsen utifrån parametrar som ålder, kön, ort, intressen, relationsstatus osv. Dessutom är det väldigt enkelt att följa upp och eventuellt justera annonsens utformning efter effekten den har.

Facebookannonser visas på användarnas startsida och personliga sida. Utformningen är nästan alltid en rubrik, en bild och en kort säljtext. Annonsen kan exempelvis leda till en extern webbadress, en Facebooksida, en Facebookapplikation eller ett Facebookevenemang men den kan också leda till att man ska gilla en specifik sida eller få se ett inlägg på en sida.


Vad kostar det?

Det fina är att det kostar aldrig mer än vad ni vill betala. Ni sätter själv en budget för er annons och likt annonsering med tex Google adwords sätter ni vad ni är beredda att betala per visning av, eller interaktion med annonsen. Facebook har en utmärkt sida där de själva förklarar hur annonseringen fungerar. Att kolla in denna sida rekommenderas varmt. https://www.facebook.com/help/326113794144384/


Facebookerbjudanden.

Ytterligare ett alternativ eller komplement till Facebookannonser är Facebookerbjudanden. Ni erbjuder de som följer er sida en rabatt eller liknande erbjudande. Ni bestämmer själva hur många som skall kunna ta del av erbjudandet och har på så vis full kontroll över kostnaden.

Enkelt fungerar det så här:

Ni sätter själva erbjudandet (tex 20% rabatt) och hur många som skall kunna ta del av erbjudandet. De som följer er sida kommer att få upp erbjudandet i sitt nyhetsflöde och kan då välja att hämta erbjudandet. Detta skickas då via e-post som kunden antingen tar med till butiken eller besöker en webbplats för att lösa in det, beroende på vilken typ av erbjudande det gäller.

Läs mer om Facebookerbjudanden på:
https://www.facebook.com/help/410451192330456/

Sammanfattningsvis så bör ni överväga att använda Facebook för er marknadsföring. Ett första steg är att prova sig själv och vill ni sedan fördjupa er och utveckla er Facebooknärvaro och Facebookmarknadsföring så har Fristil spetskompetens och stor erfarenhet av lyckade satsningar.

Så enkelt – Så klockrent!

Så enkelt – Så klockrent!

Man blir glad när det är såhär enkelt att få fram ett budskap. En...

Bild för Så enkelt – Så klockrent!

Så enkelt – Så klockrent!

Man blir glad när det är såhär enkelt att få fram ett budskap. En kampanj med lite humor som träffar mitt i prick utan att skriva en enda rad. Hatten av!!! Klicka på bilden för att se hela kampanjen.

Läs mer om kampanjen

 

Dokumentär om Google!

Dokumentär om Google!

Vad hittar arbetsgivaren, kollegorna eller vännerna om dig på nätet?...

Bild för Dokumentär om Google!

Dokumentär om Google!

Vad hittar arbetsgivaren, kollegorna eller vännerna om dig på nätet? Vad händer om man tappar kontrollen över sitt namn i Googles söktträffar.

Titta på dokumentären ”Du är googlad” som går på SVT2 tor 22 mar kl 20.00 med repriser på fre 23 mar kl 15.50, lör 24 mar kl 14.40 och sön 25 mar kl 23.55.

Läs hela artikeln på SVT.se

Google gör om sitt sök – Hur berör det er?

Google gör om sitt sök – Hur berör det er?

Under de kommande månaderna skall Googles sökmotor ändras utifrån nya...

Bild för Google gör om sitt sök – Hur berör det er?

Google gör om sitt sök – Hur berör det er?

Under de kommande månaderna skall Googles sökmotor ändras utifrån nya alogaritmer. Hur påverkar det dagens sökoptimering? Många företag kommer att tappa sina placeringar beroende på hur man sökoptimerat hemsidan, medans andra kommer att hamna högre…

Läs hela artikeln här

Hur vi kan hjälpa er att få högre sökresultat på Google?

 

Varför syns ni inte i mobilen?

Varför syns ni inte i mobilen?

Har ni tittat på hur er hemsida syns i telefonen? Om inte, så är det...

Bild för Varför syns ni inte i mobilen?

Varför syns ni inte i mobilen?

Har ni tittat på hur er hemsida syns i telefonen? Om inte, så är det verkligen dags att göra det. Mobilsurfandet och informationssökningen ökar explositionsartat och kommer inte att minska.

Fristil Reklambyrå & Webbyrås mobilanpassade hemsidor innehåller allt nedanstående artikel tar upp. Hela artikel är publicerad i Internetworld av Johan Larsson

Mobilen blir allt viktigare som sökkanal, men vi använder den på andra sätt än datorn. För att nå fram till mobilsökarna gäller andra regler än för traditionell sökmarknadsföring. Här är tipsen som förbättrar din synlighet i det mobila söket.

1. Lägg in din information på Google Places.
2. Tänk här och nu.
3. Berätta att du har en mobilanpassad sida redan i sökresultatet.
4. Se till att adresser och telefonnummer syns tydligt på sajten.
5. Hitta rätt sökord.

Läs hela artikeln här

Erbjudandet gäller t.o.m 20 april 2012

Två nya typsnitt till reklam och webbproduktioner

Två nya typsnitt till reklam och webbproduktioner

Hej! Tänkte börja veckan med att presentera två nya snygga typsnitt...

Bild för Två nya typsnitt till reklam och webbproduktioner

Två nya typsnitt till reklam och webbproduktioner

Hej! Tänkte börja veckan med att presentera två nya snygga typsnitt som klättrar på topplistan. Första typsnittet heter Andes och är ett Sans seriff som lämpar sig för detaljhandeln, tidningar, logotyper, böcker osv. Typsnittet är designad av Daniel Hernández. Typsnitt två – Streetwise – är en modernt font som designer Dave Rowland har investerat mycket kärlek och fantasi i sina detaljer. Skulle du vilja använda något av typsnitten så slå en signal 035-17 86 00 eller skicka ett mail till mig.

 

 

 

 

Nytt bus från Google

Nytt bus från Google

Utvecklarna på Google har nog lika lite snö utanför kontoret som vi...

Bild för Nytt bus från Google

Nytt bus från Google

Utvecklarna på Google har nog lika lite snö utanför kontoret som vi har.
Vill du också få julstämmning och snö ska du gå in på Google och söka på ”Let it snow”. Använd sedan muspekaren som isskrapa.

God Jul!

Hur kommunicerar ert företag?

Vi hjälper er synas & sticka ut i mängden

Fristil Reklam & Webbyrå är en kreativ och flexibel byrå med högt i tak som framgångsrikt
hjälper er att få fram budskap eller idé till rätt målgrupp. Vi är specialiserade på att
producera strategisk kommunikation inom Reklam, WebbWebbstrategi,
Sociala medier, Sökoptimering, Hemsidor, Mobilanpassad hemsida och Applikationer.

Jag vill veta mer om Fristils Webb tjänster
Jag vill veta mer om Fristils Reklam tjänster
Jag vill veta mer om Fristils Applikation tjänster

Kontakta oss för en kostnadsfri genomgång av era behov.

Ja tack Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tack för din förfrågan!

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka så får
du automatiskt vårt kommande nyhetsbrev.

Förnamn: Var god fyll i förnamn
E-post: Vad god fyll i e-postadress